Politikermöte

I förra veckan, den 2 februari 2011 medverkade Safe Cooking UF på ett kommunmöte på Söderportgymnasiet. Vi var inbjudna tillsammans med ett företag från Österänggymnasiet till det vitkiga mötet. Vi gjorde en företagspresentation och berättade där lite om vår verksamhet och hur vi kom fram til vår ide. Mötet varade ett par timmar och vi gick därifrån glada och stolta över vårt framförande.






Produktbilder




Överkokningskyddet är inte bara en förebuggande produkt mot överkokning utan också en mycket snygg köksaccessoar! Med sin rena och eleganta design, sina välkända material och sin funktionalitet blir överkokningsskyddet ett måste i köket. När du provat den vill du inte laga mat utan den.

Produkten blir ditt nya kökredskap för endast 40 kronor!

Kommunmöte

Imorgon den 2 februari har Safe Cooking UF blivit utvalda att som UF-företag möta kommunen samt en del politiker. Vi har därför ägnat dagen åt förberedelser tills imorgon då vi ska hålla ett kort föredrag om vårt företag på vår skola Söderportgymnasiet. Utöver oss kommer ett annat UF-företag medverka från en annan skola samt en del andra personer, sammlagt räknar vi med att 25 personer kommer närvara.

En powerpoint presentation är gjord, kavajen har plockats fram och humöret är topp.




RSS 2.0