UF-marknad!

Den 16 april kommer Safe Cooking UF vara med på den lokala UF-marknaden på Lilla torg i kristianstad. Ni är alla välkommna förbi och hälsa på oss samt kanske köpa ett överkokningskydd.

Vi ses där!


Hej från Safe Cooking

Livet rullar vidare för oss i Safe Cooking och Stockholm kommer närmare för varje dag som går. Just nu är det mycket i skolan och med företaget så vi är alla upptagna personer för tillfället men vi gillar varje minut vi pratar om företaget. Idag var vi på ytterligare ett möte på IT-stugan som ska hjälpa oss med lite presentationer och mässmaterial. Fick verkligen bra tips och mycket hjälp så nu är förberedelserna officielt igång.

En ny leverans av stickor kom också i dag, så varsogod att beställ!!



Möte x 2!!

Idag var Safe Cooking UF:s alla medlemmar på frukostmöte på C4-ideforum. Vi bjöds på frukost innan vi höll ett litet föredrag framför ett 20-tal personer om vårt företag. Lite kontakter knöts och fick fick många bra tips.

På eftermiddagen, efter lite geografi och ekonomi, föreberedde vi inför ytterligare ett möte, detta i skolan konferanslokal. Det var Wiktor, Christoffer, Valentina och Mikaela som medverkade. Vi hade förberett fika och plockat fram den bästa kastrullen till vår produkt. Efter ett tag startade mötet med en person från Krinova som ska hjälpa oss med produktutvcekling och lite annat som måste ordnas.

Dagen kan sammanfattas som Lyckad!


Lite efter-mötet-kaffe och diskussioner.
Och Mikaela bakom kameran som vanligt.

Vinnarbild med hela företaget


Valentina, Ekonomi
Daniel, VD
Mikaela, Marknad
Christoffer, Produktion
Erica, personal
Wiktor, administration

Möten tack vare framgång

Under tiden efter mässan har flera varit i kontakt med Safe Cooking UF för att gratulera, visa sitt stöd men också för att hjälpa oss att ta produkten ett steg längre. Nästa fredag den 25 mars har företaget två möten inbokade. 7.30 är vi inbjudna på frukostmöte hos C4-ideforum för att marknadsföra och diskuterar produkten med ett par erfarna entrepnörer. Senare på dgane har vi ett möte med Håkan Isaksson på Krinova för att också här diskutera hur vi kan utveckla vår produkt och ta den till en ny nivå. 

Mer uppdatering om detta kommer...


Bilder från Våga vara Egen 2011 Skåne!







PR i samband med Bästa Vara!!

På den lokala tidningen i Kristianstad, Kristianstadsbladet publicerades en liten artikel om våra framgångar, Klicka vidare och läs:

http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/article1413834/UF-foretag-gjorde-Skanes-basta-vara.html



Sparbanken 1826 skrev också om de lokala UF företagen på sin webbplats...

http://www.sparbanken1826.se/templates/Page.aspx?id=5850




Och tillsist blev vi omnämnda på Kristianstad kommuns hemsida

http://www.kristianstad.se/sv/Kristianstads-kommun/Nyheter/Soderportelevers-ide-prisad/




 
 

VI ÄR SÅ GLADA!!!!

Så här dagen efter har vi fortfarnane svårigeheter att förstå att vi har den bästa varan i hela SKÅNE!!! Det är så stort och verkligen inget vi hade väntat oss. Just därför gläds vi lite extra så fort ett grattis kommer eller gårdagen ploppar upp i huvudet igen.

Vi är bäst i Skåne och vi är bäst i Kristianstad!
Men som vi känner det är det bästa med hela detta att vi fick det bekräftat, att detta är en produkt som uppskattas och som är en riktigt bra uppfinning eller idé!






VINNARE!!!

Safe Cooking UF är stolta vinnare av kategorin ÅRETS VARA på regionala mässan i Malmö under Tisdagen. Vi utsågs till att ha den bästa varan i hela Skåne och belönades med en stor check på 2000 kronor och en resa till Stockholm där ytterliggare en tävling annordnas, då med Sveriges absolut bästa deltagare!! Vi längar redan och laddningen är igång!


Wiktor, Valentina, Christoffer, Daniel och Mikaela i montern!
Erica var sjuk men oehört saknad, revanshen tar hon i storstaden i maj!

Personalfest.

Länge sedan en uppdarering gjordes men det har varit mycket på agendan för företag under ett par veckor nu.

Vi börjar med att visa bilder från vår lilla personalfest som vi hade en dag för några veckor sedan. Vi träffades alla medlemmar och spelade bowling med spretiga resultat.







RSS 2.0